Och det blev en del gjort förra helgen under Nordic Knights fixardagar…

Alla gjorde lite olika saker och tyvärr glömde jag helt bort att fotografera! DOCK Inte så mycket intressant och visa i bild kanske när någon bygger, någon annan viker tält och den tredje står och målar. ;) Jag målade mest. Lite motiv på nya kassa-lådor till aktiviteterna. Vilket tog sin lilla tid för jag är inte den snabbaste konstnären på att först komma på motivet, skissa dem tills jag kan tillåta mig själv och vara någorlunda nöjd fram till att faktiskt bara fylla i och måla. Jaja, klart blev fyra lådor och två små skyltar. Jag ska tillbaka till gården nu i helgen så fall jag ser dessa små motiv så ska jag försöka komma ihåg och klicka lite bilder med mobilen och slänga upp!

För övrigt så är jag ganska så trött, inspirerad och ser jag framåt så kan jag inte annat än vara förväntansfull…

Inom loppet av tre veckor så ska jag ha vart på träningsläger med mina pojkar och så ridit tornerspel och bågskytteshow på Skokloster Slott. Debuterat med min nya vackra båge och fina svärd. Såå ordlöst fina faktiskt.

Varför jag mitt i all trötthet och förväntan även är inspirerad beror delvis på nya möten med nya fantastiskt intressanta människor med brinnande intressen samt en känsla av att allt jag gör, gör jag enbart för mig själv. Jag har absolut inget behov av att bevisa något för någon annan än mig själv och den känslan är en frihet för mig.

Som avslut på mitt hej, ett citat som alla gånger beskriver mig.

1907364_804059902967834_5204140370155528577_n