En låt som jag faktiskt tycker är väldigt bra, men nu är det faktiskt fredag morgon. Eller morgon och morgon klockan är halv två.. Midsommar hallå!! Min första sovmorgon på länge. Är faktiskt hemma hos älskling, tänkte fira med hans familj. Var länge sen jag faktiskt firade det, men vi ska till en annan familj så det kommer troligen bli trevlans. Ska nog ta en massa bilder :)

Igår var det fullt upp hela dagen, så hann inte blogga precis. Jag jobbar en hel del hemma, kan säga att jag storstädar i huset. Sen så var jag och mamma ute på en mysig liten runda med hästarna, var länge sen hon fick rida så. Hon fick faktiskt rida Jacken, brukar annars alltid vara Ior hon sitter på. Sen så hade jag brodis med att packa och springa ut till bussen…. Som var sisådär 50 min sen? Det roliga med att bo bredvid en av Sveriges mest trafikerade vägar runt midsommar… Underhöll mig själv med att sjunga högt, två bilar tutade faktiskt på mig. haha..

Glad midsommar allesammans! :D