Den här dagen har varit den segaste på länge men på ett sådant där bra sätt. Har sovit länge och hängt med Mini (han kommer alltid få heta så nu för tiden). Sitter just nu bland mina söta grabs och ska plugga samtidigt som de kör awesome kortspel av olika slag.

IOR IDAG…
Tog honom till ridhuset en stund för att träna lite till från marken… Det går, men idag var han lite för ”på”. Och jag hade bara ett litet utrymme att befinna mig på (fanns andra i ridhuset samtidigt) så jag kunde inte riktigt testa gränserna. Det är skitbra att han kommer till mig, men han kommer liiite för nära. Även om han respekterar mig (eller gör han det?) och jag vet att han aldrig skulle springa på mig så blir ju det ett litet problem. Kan tänka mig att det ser crazy ut när han kommer mot mig… När han naffsar och ah.. Jag hoppas och vet att jag kommer få bra hjälp & vägledning nästa vecka.. och ÅHHH ska avslöja snart för er som inte redan vet :D gaalet, om tre dagar åker vi!

2011/2012

IMG_8190