14 januari, 2011 by

Bevakad el övervakad?

3 comments

Categories: Allmänt

Spelar det någon roll vad jag skriver längre för att det ska klassas som skitsnack? När jag inte ens nämner några namn? Det här är liksom min blogg, de enda jag trodde läste var dem som faktiskt brydde sig om vad jag tycker och gör. Nej tydligen inte.

Asså jag behöver inte ens blogga, kan lika gärna sluta om nu bara är massa som ska skumma igenom mina texter för att hitta minsta lilla fel eller smutskastningen. Jag kastar inte ens skit på någon! Jag skriver som jag tycker, efter MINA ambitioner. De få som läser behöver inte ens tycka som jag.

Jag tar inte åt mig ett skit, för jag vet att ni inte är så mycket bättre själva. Det har gått sjukt mycket skitsnack om mig, mitt sätt, mina hästar, min attityd de senaste månaderna. Till och med mellan tränare och elev, är inte det sjukt? Aja ni ska vara glada att jag inte skriver vad jag faktiskt tycker, har faktiskt också respekt. Ni kan ju inte hjälpa att ni sitter fast i den fällan liksom, jag står trots allt fortfarande på mina egna ben.

But still, kan lika gärna sluta blogga. Gör ju inte mig något!

3 Responses to Bevakad el övervakad?

  1. Angelica Holmberg

    Nej sluta inte, det kommer alltid komma folk som är avundsjuka osv! Skit i andra, gå din egna väg. Det vet jag att du är bra på! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>