3 juli, 2011 by

Lov utan riktig lov.

1 comment

Categories: Allmänt

Fullt upp hela tiden.

Sen jag kom hem från runsten med Ior har jag haft fullt upp. Inte mycket jag kan ta ifrån minnet just nu. Åsna ett och två har fått ha det lite ledigt. Sätter igång och tränar dem på tisdag igen. Kollade roslagscupen igår, tog lite bilder. Lovar att jag lägger upp dom när tiden tillåter. Har faktiskt tränat en del med Ebba under de här onämnda dagarna. Har anmält mig och Ior till våran första riktiga dressyr. Vart och badat. Vart ute på krogen. Vart med älskling. Sovit länge.    

Dax och sätta igång bloggandet på allvar kanske?

One Response to Lov utan riktig lov.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>