23 juni, 2011 by

Ett nytt försök.

2 comments

Categories: Allmänt

Tänkte starta bloggen igen. Tog bort alla tidigare inlägg (förutom två) och uppdaterade menyerna/designen osv. Den här gången hoppas jag slippa känna mig illa till mods bara för att folk som inte gillar mig tydligen gillar att läsa och tyda det jag skriver. Jag tycker trots allt det är kul att skriva och dela med mig… Speciellt nu när det börjar gå framåt för mig och hästarna! =)

Hoppas ni gillar. ♥

2 Responses to Ett nytt försök.

  1. caroline axö

    vad kul att du vill blogga igen freja men du skit i vad alla andra säger om din blog du måste följa dit inre låt inte de förstöra för dig gumman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>