30 september, 2011 by

Vifsla!

1 comment

Categories: Från mina tankar & mitt ♥

Min absolut finaste vän fyller år idag och jag tycker hon förtjänar ett litet inlägg här!

Hon är så vacker min lilla ängel! & en ängel utan vingar som får mig att hålla fötterna på jorden är hon. Tjejen jag delar allt med, allt det där ingen annan vet, ibland tror jag hon känner mig bättre än vad jag någonsin gjort. För alltid står vi där, sida vid sida trots allt som skulle kunna försvåra det band vi har.

När jag menar allt, så menar jag ALLT. Vem skulle någonsin kunna förstå mig bättre än hon? Jag tror inte, jag vet att vi förstår varandra bättre än vad man kan riktigt förstå… För vi vet hur det är, när det är som det är. Du förstår vad jag pratar om hjärtat.

Jag brukar inte skriva sånt här, tycker det är överdrivet och oftast falskt. Men ni förstår, jag älskar denna tjej med hela mitt hjärta och jag skulle kunna offra för henne.

Hoppas din dag har varit bäst med nära och kära ♥ ännu ett år mot bättre tider, vi får se det så. Glöm aldrig att jag finns här för dig.

Så som du finns för mig ♥ / tofsla

One Response to Vifsla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>