14 september, 2011 by

Sweetheart.

1 comment

Categories: Från mina tankar & mitt ♥

Mitt hjärta, som stå vid sidan om trots allt som händer.
Han som aldrig sviker, han som aldrig  försvinner.
Han som gör mig trygg, i alla lägen.
och ger mig styrka att stå på båda benen.

 För att det hela tiden händer saker i livet, tvister, relationer, förluster, glädje och sorger. Ena dagen blir aldrig som den andra lik, därför behöver man något som består, någon som står kvar med fötterna på jorden och sin tillit till max. Utan att kunna medvetet svika, men som istället finns där för dig, i dina händer, ditt ansvar, din trygghet.

Jag vill tacka, för att jag fått dela de nästan tre åren med denna varelse. Som torkat många tårar, lyst upp nytt hopp och gett mig något värt, att fortsätta leva för. 

tack.♥

Nu & för all tid älskling.  

One Response to Sweetheart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>