Lugn vecka = tokig ponny. Det märks så tydligt på min häst att han mår som bäst när man håller igång träningen. Den här veckan har varit väldigt lugn för honom, såpass att han blir extra extrovert av sig när man ska jobba lite. Jag skrev om det tidigare i veckan som tyvärr inte vart publicerat, men jag försöker igen nu då. Här nedan har ni en liten bild av hur han kan bli efter flera dagar i hagen..

Det var springa iväg, alla hovar upp i luften. Nästan vända rumpan till. Gå emot. Vifta med frambenen och sen tillslut…. Efter tio minuter lyckades jag få honom att tagga ner lite, att lugna sig, slappna av och bli lite mer kontaktbar…. När jag sedan släppte ut han i hagen… SÅ FORT grimman var av satte han av i full kareta 😂😂 snacka om ”free spirit”, älskade häst. ♡

Glad Valborg på er förresten!
Min starkaste Valborgs minne var när jag red med en gammal kompis på hennes coola islänningar och vi red till brasan…. Därefter var det fest och vi var cowboy klädda ;) gymnasietiden för hundraelva år sedan. Den första av tre skolorna som jag gick på. Ett annat starkt minne är från när jag åkte på samma moppe med tre andra utan hjälm och vi var såå nära på att vurpa i hög fart… Jisses säger jag bara…

Igår hadde jag istället lite lektioner med blandat tema… Lite basic AR och så frihetsdressyr både uppsuttet och från mark! Så roligt när människor hör av sig till mig och vill träna, jag försöker självklart prioritera den tiden då! Annonserar inte ut mig som tränare än även fast jag kan det, men jag säger inte nej fall intresset finns och träna för mig. ☺

Hoppas ni fick en fantastisk kväll igår och en fin valborg! Snart är det en ny vecka med nya tag igen💪
Kraam på er.♡

image