Om mindre än tio dagar har vi kommit in till maj… April har bara svept förbi mitt liv, det känns lite som igår mars gick mot sitt slut… Tiden går fort som man brukar säga, eller så gör den inte det? Tid är ju bara något vi människor har hittat på, det är väl vårt sätt och kunna strukturera upp våra liv. I quest. Tänk om man skulle få slippa det för en stund? En vecka, en månad, flera dagar i alla fall…. Undra om vi människor skulle må mycket bättre då. Mindre stress. Klockan finns inte. Vissa skulle väl kanske få panik av bara tanken, men jag tror ändå någonstans bara att det skulle vara nyttigt… Att ”tvingas” leva här och nu.

Är det någon som verkar riktigt bra just nu så är det min lilla häst. Han är fin i hullet och lugn i sinnet, stimulerad och vi har verkligen lyckats hitta en balans av träning och vila. Det känns fantastiskt! ”Problemen” vi hade i början av året märks knappt av, inte alls i samma stora grad.

Jag inser att det händer massor nästa månad, för mig och Ior… Vi ska träna för tränare igen i beridet bågskytte… delta på tornerträningar och så medverka under ett ”ridderligt” uppdrag… Ser verkligen fram emot det!

För övrigt så väntar jag på en förändring, och jag hoppas att när den sker så kommer det att märkas utåt på mina sociala medier också… Vi får la se… Det var lite smått och gott från mina tankar just precis nu…

Önskar alla en härlig vecka! Tänk er och se den på allra bästa sätt framför er. Då kommer den att bli det också. Kraam!

image

Diiino & hans lillmatte o jag♡