image

Hahah kom och hjälp mig någon? Vad håller jag på med? Varför lyssnar jag inte på min kropp och mig själv? Utan bara kör på. Har inte kunnat sova en blund idag, och ska jobba min fjärde natt av fem. Kaos dag verkligen, men min syster hjälpte mig med min häst i alla fall. Tack♡

Vad skulle jag vilja just nu egentligen? Jag skulle vilja hyra en stuga på landet, stalla in min häst i närheten och bara få andas. Det är för mycket ups and downs just nu att jag inte har så mycket koll längre på min omgivning. Min kropp skriker och jag får tacklas med mina tankar hela tiden. Tänk positivt, tänk positivt. Skrattar lite åt det hela för någonstans så mår jag ju väldigt bra, även om kroppen säger ifrån och psyket skulle behöva ett lååångt brake. Kom och kidnappa mig, någon?

Dags och börja ta hand om mig själv kanske? Att det ska vara så svårt ibland….

image