Hej på er!
Är just nu i denna stund påväg hem från rådsmötet med tornerlaget jag rider med, Nordic Knights. Blev idag även tillfrågad om att få sitta med i rådet som en representant för ”beridna medlemmar i alla grenar”, och för att det är nyttigt med lite yngre ögon. Blev glatt överraskad och tackar självklart ja. Tack för förtroendet!

Jag ser verkligen fram emot året med ett stort och sen några lite mindre evengemang. Det kan bara bli bättre nu känns det som och för mig känns det även lite som en nystart med nya spännande uppdrag och nya hästar vid min sida… Som en fantastisk resa som jag hoppas ni fortsätter och följa…

image

För övrigt så är jag på mina gamla hemtrakter den här helgen och besöker min kära mor, hälsar på barndomshemmet och gården jag växte upp… Bilden nedan är på ett fantastiskt hus som min familj bodde i ett år.. Numera arbetsplats och matsal på gården.. coolt va? Otroligt vackert på sitt egna lilla sätt tycker jag… Jag är så jäkla stolt över min pappa som en gång i tiden faktiskt skapade ”Roo Gård”, utan honom hade inte den fantastiska gården gett så många människor så mycket möjligheter… Inklusive ridskolan och alla dess elever… Stolt är jag också över mamma som bor kvar och som fortfarande jobbar med en av pappas drömmar. En egen historia i sig… Men mina föräldrar är fantastiska,  pappa var och jag är otroligt tacksam och stolt över att vara deras dotter.♡

image