Godmorgon på er!
Jag har precis släppt ut hästarna och haft lite sysslor i stallet, dricker nu kaffe och äter banan frukost! Värsta energi kicken :D

Just nu så tänker jag lite på drömmar. De stora och de små. Min absolut största dröm är och lyckas skapa mig ett liv där jag får känna ren lycka varje dag när jag går och lägger mig och när jag stiger upp. Där jag kan få jobba med allt det jag älskar! Skapa en egen plattform. På min plattform ska jag sprida glädjen jag känner till andra, jag ska ge allt jag har lärt mig och jag ska inspirera till det bättre, dela det som får mig att känna lyckan och aldrig vilja sluta lära mig det nya. Det är den stora drömmen, och jag ska tänka på det varje dag, se mig ha det där livet jag drömmer om… Till dess så måste jag börja med de små drömmarna, att börja någonstans. Som nu börjar det hända saker i mitt liv, små saker som jag ser är viktiga för att jag sedan ska kunna leva min stora dröm…. Ibland tvivlar man, ibland blir man rädd. Men det är en rädsla jag tror att vi måste möta för att lyckas. Det viktigaste är att vi tror på oss själva och att vi omringar oss runt dem som tror på oss.

Jag hoppas att ni också vågar drömma! Oavsett vad ni har för förutsättningar idag, så VÅGA. Det förlorar man ingenting på. Jag önskar er en toppendag! Själv ska jag, ännu en gång, åka till let’s dance igen ilväll… Med jobbet, min härliga brukare och grymma kollega. Kommer att bli fett :D

KRAAM på er! Nu ska jag mocka och sen pussa mule. Blir nog en härlig uteritt idag.

image

image