Vet ni vad? Jag har haft två ganska så lugna veckor, jobbat lagom mycket och sovit ikapp mig en hel del. Orkade ändra kosten och komma igång med träning igen. Hästen min går fortfarande bra, och vi laddar inför årets äventyr… Mitt år sen 12 mån tillbaka, har varit tufft. Känns som om jag först nu börjar vakna till liv igen. Så galet underbart!

Igår var jag ute på en lång promenad med syrran ponnysar efter att jag hade ridit Ior… Åh det finns så mycket jag bara önska jag kunde berätta för er här och nu som har med hästarna och göra, om ni bara visste. Ni får helt enkelt hålla tummarna så länge istället…. Jag hoppas verkligen… Hur som helst och hur det än blir, så tror jag det finns en mening med det. Senast tyckte jag det var lite skrämmande att inte veta vart jag står om en månad i livet, idag tycker jag det är spännande och inte veta…

Jag skriver i denna stund mitt i natten då jag jobbar… Fick veta nyss att jag eventuellt kommer och få jobba över tre timmar, så 15 timmar istället för 12 men jaja… vad gör det när man har en grym helg och se fram emot?? Ska äntligen få träffa en massa fina människor från mitt tornerlag Nordic Knights… :D Årets första tränings helg! Vi har tillsammans hyrt en anläggning så att vi har hela helgen framför oss att träna massor på. Övernattning, skitsnack och mys hela kvällen! Så under dagen idag kommer jag bara att pyssla med min krigare, kanske promenera en sväng och så ladda om för en rolig helg…

Pics from yesterday!

image

image

image

image

Jaaa. . Grimman är lite trasig. Snyft.