Idag var en sådan dag då jag tyckte att hästen min skulle få vila från allt tänkande… Så jag tog med mig jogging skorna och träningsbyxorna och så körde vi lite intervaller tillsammans. Sååå galet roligt! Jag kände mig lite nerstämd innan, men efter det tränings-passet tillsammans med Ior så fick jag tillbaka enormt mycket energi igen. Jag alltså började med att gå och så jogga lite med honom… För att sedan springa allt vad jag kan medan han galopperar bredvid mig…. Efter ett par sådana vändor så slutade det med att jag låg raklång på gräset, helt slut kippande efter andan haha… Med honom betandes bredvid mig… Det här ska vi lugnt fortsätta med, han till och med bockade lite i uppförsbacken hihi… Vi avslutade med en promenad i skogen, så mysigt! Målet är ju att kunna promenera med honom bara med halsring tillslut… Lite mer utmaning, lite mer frihet.♥

IMG_9399

Vet ni vad jag ska göra nu? Fick ett efterlängtat brev idag som innehöll ett usb minne, ett usb minne fullt med bilder från i somras!! Så ska sätta igång mys musik och kolla igenom dem… Är så j.ä.v.l.a lycklig över dem bilderna… Ni kommer att få se..♥