Så härligt och klicka in sig här och se att så många av er besöker min lilla nätdagbok! Tack, oavsett varför ni gör det, så är det en mysig känsla och så peppar det mig att hålla dagboken lite mer levande.♥ 

IMG_3168

Igår så skrev jag några listor, lite goals, pepp och check var temat på dem. Jag kommer och sätta upp dem på väggen i mitt rum och påminna mig själv varje dag. Så att jag inte glömmer bort målen som ändå ger livet lite mer mening, så att jag kan påminna mig själv om vad som får mig att må bra igen när det dippar och så en liten checklista över framförallt diverse läkarbesök som jag borde göra…. En påminnelse över att ta hand om mig själv lite mer. Ett hett tips om man ska skriva lite liknande listor till sig själv är att göra det när man är lugn och på bra humör ;) Och att inte sätta så mycket deadline, så att man slipper den besvikna känslan fall man inte klarar det eller den stressande känslan över att försöka göra det. Ett stort mål för mig själv är att inte ha så himla brådis med allt, och att alltid göra mitt bästa. Gör jag alltid mitt bästa så kan jag acceptera att jag inte kan göra bättre än så.

På min goals lista finns bloggisen med, att skriva mer, helst varje dag! 

Jag är inte mycket för att skriva vad som helst, men jag är mycket för att skriva! Så det kan bli en positiv utmaning för mig, att hitta inspirationen så mycket som varje dag utan att det ska bli tråkigt. Vet själv med mig känslan när man hittat en favoritblogg som bara uppdaterar en gång varannan vecka… Men ska jag vara ärlig så läser jag inte topp-bloggar så mycket, utan roligast är ju när vänner eller bekanta bloggar!! Då klickar jag in mig mycket och jag gissar att majoriteten av er som läser det här är just bekanta med mig eller kanske till och med står väldigt nära mig.

Jag känner mig väldigt lugn och tillfreds just nu…

Jag vet att mitt år har varit tufft, och att många förändringar har rubbat mig många gånger men känner jag efter just nu så är jag bara tacksam. När jag själv är balanserad så har jag lättare för att förstå andras beteende också. För att inte ta åt mig när någon annan har tappat humöret, och för att se hela det mönstret. På senaste tiden har det varit otroligt svårt, i ett par månader har jag fått kämpa med mig själv att inte bli sårad av andras ord och beteende. Att istället försöka förstå grunden i det. Jag har fått lägga mig ner ett par gånger, med vetenskapen om att jag egentligen inte har fel. Jag har fått säga förlåt när det egentligen borde varit tvärtom, men för att göra situationen lugn igen. Det går inte att ändra på någon annan och därför försöker jag nu hela tiden ändra på mig själv istället. Tänka igenom, hur är jag som människa egentligen? En uppmaning till mig själv just nu är att alltid besvara andra med glädje i rösten, försöka le oftare och visa utåt mer kärlek och glädje. För det påverkar. Jag vet själv hur hela dagens inställning plötsligt kan ändras när man möter en människa som pratar med glädje i rösten. Kan jag då också ändras andra dagar till det bättre genom det, så varför inte? Samtidigt som det lurar min hjärna lite en sämre dag, att själv börja tänka positivt igen.

Jag tror att det är något man får jobba mycket på varje varje dag,
att tänka positivt.

Att omvandla sina tankar.

Det om något är inte det lättaste,
men otroligt värdefullt,
och en egenskap som är helt klart värt att försöka bli bättre på!

Tänk att det är något som kan ändra hela ens inställning till livet,
som håller hela livet. 

never-have-a-negative-thought-again-life-daily-quotes-sayings-pictures10556520_10153371577102371_3345443626595990321_n