Det har sina för och nackdelar att ha EN häst som man gör ALLT med… Tänk vilken toppenhäst man har i slutändan, utbildad inom så många områden! Nackdelen är väl att det tar tid, väldigt mycket längre tid att gå framåt inom samtliga områden. Men det känns som om Ior är en häst som trivs med den variationen, speciellt när det kommer till frihetsdressyren och trickträningen. Vi kan träna på ett moment och ta upp det igen tre veckor senare, och han gör momentet tio gånger bättre! Han är en häst, som precis som jag, måste sova på saken ;) haha…

Ett problem är väl också att jag skulle vilja utvecklas snabbare själv, därför skulle jag egentligen behöva mera hästar… Men jaja, den tiden kommer! 

Just nu är Ior verkligen igång!

Vi jobbar mycket med galoppen, speciellt när jag rider ut och han får extra energi. Jag känner att han varit väldigt loj på ridbanan senaste tiden… Så därför har vi begett oss ut mycket. Igår galoppade vi massor på en av ängarna, skitkul! Båda vart svettiga och nöjda efter det… Idag tror jag att jag ska ut på en PW, jogging, intervall träning med Ior vid min sida (roligare träningssällskap får man leta efter!), och för ett par dagar sedan tränade vi på vår frihetsdressyr-läxa i ridningen utan huvudlag… Sist min mor var på besök tricktränade vi lite och han gjorde en klockren sidepass i trav mot mig!! Sen så har vi bågskyttet vi måste ta upp nu nästa veckan känner jag…. Och nästa helg åker vi på en helgträning med tornerlaget…

Ni förstår ju… utveckling sker… men långsamt… Roligt har vi i alla fall och det är huvudsaken!! Sen så är jag så fruktansvärt lycklig över att han är frisk och kry min lilla häst, att vi faktiskt är igång på riktigt nu inom alla våra områden… Så tacksam. Man vet ju aldrig hur länge allting varar…♥

IMG_1945