Ni är hjärtligt välkomna och gilla min nya Facebook sida…

freja truls photo

Jag ska försöka och uppdatera där flera gånger i veckan! En sida som helt riktar sig till mitt fotograferande och även en del skrivande, så jag kommer och sätta ihop texter/dikter/meningar till passande bilder. Men hjälp vad svårt det var och bestämma mig för vilket namn jag skulle ta!! Hade ett helt  annat i tankarna också som var superfint och ännu mer personligt, men anledningen till att jag inte valde det var för att det i framtiden inte skulle nå till flera, om det nu blir så att jag lyckas… Man vet ju aldrig… Det gäller ju som fotograf och hitta sin stil… Jag jobbar fortfarande på det… Hoppas ni gillar det!!

Nu har jag bara en större anledning till att sparka mig själv i baken och komma igång med fotograferingen igen :D sååå pepp!!

hands