Ännu en gång, Hej på er! Jag ligger i denna stund på min nybäddade säng och lurarna i öronen, självklart med musiken på också. Jag har funderat lite på hur jag ska skriva det här inlägget, men antar att det bara är och köra. Skriva på, så får vi se om jag publicerar eller inte…

Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag sisådär, men egentligen ganska så bra. Har det väldigt intensivt med jobb och hela jobbet har det svårt just nu, så är det någon som känner för att jobba som personlig assistent åt världens härligaste kille? Ca 20 min från slussen, i orminge. Hör av er såfall så kanske jag kan koppla er vidare, vi är riktigt underbemannade. Därför har jag inte riktigt så mycket energi kvar åt att ta tag i så mycket annat här i livet, men jag har ändå tagit mig tiden till och fundera på det. Vad vill jag egentligen? Hur vill jag leva mitt liv och hur ska jag nå mina drömmar utan att tappa bort mig själv på vägen. Vad är rimligt just nu? Lite sådant har jag funderat på… Låtit hjärnan samarbetat med hjärtat lite, antecknat och funderat. Planerat, steg för steg. Prioriteringar. Jag kommer att skriva ett inlägg om det här, nästa inlägg tror jag. Då får ni veta vad och hur jag tänker kring ridsport, framgångar, motgångar, ivrighet och pressen kring media. Men även hur jag tänker kring min framtid, vad är rimligt för en tjej som mig när man bor i Stockholm och har en häst inackoderat?

Jag vill inte tappa mig bort här och nu i jakten på mina drömmar eller det där livet jag egentligen vill leva. Jag måste kunna leva lika mycket nu, för ingenting spelar någon roll om tusen år. Ser man ett ljus i tunneln så kan man kämpa sig igenom den, men är det som ett bottenlöst evigt mörker så är det inte värt och försöka passera den. Tunnlar är något vi kommer och möta hela livet, och vi måste orka kämpa oss igenom dem för och kunna uppskatta ljuset mer. Men du måste kunna se det, tro på det. Annars är det meningslöst.

Lite poesi vart det allt också… Jag kommer nog att publicera det här. Jag kommer även och göra om bloggen och dess olika sidor brutalt här näst. Jag har lite andra insikter om livet just nu. Och vet ni vad? Det är en ren jävla lättnad.

Ni kanske kommer och förstå det när ni läser nästa inlägg.

På återseende vänner.
KRAAM och Glad Påsk på er♡

image

image