Hej på er!
Jag försöker lägga upp träningen med Ior så att han får vila mycket mina intensiva jobbperioder. Det är lika bra för han är en individ som mår bra av att vila från tänkande och fysisk arbete. Självklart kommer vi lägga upp träningen annorlunda sen om vi ska starta någon amatör klass i distansritt i framtiden, men det tar vi då. En sak i taget. Lite vad jag drömmer mig bort om just nu är att lära honom och stegra… det kommer att gå på fem minuter, säkert (om inte jag klantar mig). Han har så lätt för det och jag vet att han kommer och bjuda på riktigt fina stegringar när han väl har befäst tricket. Det är något jag nu bestämt mig för att vi ska träna in slutet av året… ^^

Just i denna stund väntar jag på att min dansklass ska börja…☆ och sedan blir det jobb, hela långa veckan.. puh! Vi hörs :D

image