Förväntar mig inte så många likes på den, eller att den kommer och bli speciellt stor heller. Men man vet ju aldrig med tiden! Huvudsaken är att jag längtar ihjäl mig efter att få uppdatera den sidan….. Inspiration till tusen. Jag kommer att länka här på bloggen också så skulle bli väldigt glad ifall ni mina fina trogna läsare ”gillade” den sidan sen :D
(ändrade rubriken, från ”ikväll” till ”snart”, pga lite ändringar på sidan).

All träning är bra träning!
Igår klättrade jag med en vän på Karbin och det känns i kroppen idag kan jag lugnt säga! Inte alls avancerat, men inte heller van. Jag ska börja klättra på klätterverket i sickla så småningom är tanken, för att komplettera ridningen och dansen. Har ju inte tid för gym, och klättring är såå mycket roligare! Har egentligen inte tid med det heller… Men två gånger i månaden kommer jag ju minst kunna klämma in det och så har de klippkort vilket passar upptagna mig bra haha!

image