16 mars, 2016 by

Vad väntar jag på?

2 comments

Categories: Från mina tankar & mitt ♥

För lääänge sedan gjorde jag en sida på facebook, vid namn ….hmmhmhm…., men den är inte offentlig… än.. Varför är för att jag först inte riktigt hade ”ensamrätt” till namnet så därför valde jag att inte publicera eller att använda det överhuvudtaget. Men för några månader sedan så fick jag klart för mig att namnet var ”mitt” om jag ville, och att jag då kunde bygga upp något på det…. Jag har ett instagram konto under det namnet också men inte publicerat vare sig några bilder eller kontot…

Svårt det där, ibland undrar jag varför jag ska ha så många olika namn till allt. Har funderat en del på det där, gör det hela tiden. Jag använder ju ”Art of Liberty”, lite som ett samlingsnamn för allt jag gör och för vem Trulsdottern egentligen är. Trulsdotter är mitt mellan namn (snart efternamn), något enormt personligt, fint och lätt att komma ihåg – därför använder jag det som länk till bloggen. Krångligt. Varför kan/kunde jag inte använda trulsdotter till allt? Så som många ändå gör, använder sitt riktiga namn genom allt. .. Men jag har så fruktansvärt mycket jag vill lyckas med och det här tredje namnet, är något jag ska hålla isär från mig och det personliga. Därför att det kommer inte att handla om mig, utan om något helt annat. Ni ska få se….

Så..Vad väntar jag på? Varför publicerar jag inte sidan för? Riktig bra fråga faktiskt. Därför har jag bestämt mig nu, till helgen ska jag äntligen ha publicerat min första facebook sida som legat och väntat på uppmärksamhet i flera månader. Så roligt!!!

Någon som kan gissa vad?

wpid-2015-02-03-16.35.10.jpg1

2 Responses to Vad väntar jag på?

    • Trulsdotter Post author

      Haha ja jag kan ha sagt det :D Har ingen aning om det blir bra eller inte men man vet ju aldrig fall man aldrig testar! Är riktigt pepp :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>