Selma Lo, 5 år: Ska du sova inatt?
Jag: Nej inte inatt
Selma Lo: Ao :( när ska du sova då?? (Vet att jag inte hinner leka med henne när jag måste jobba)
Jag:… eum… aldrig *skrattar lite*…

Det är fan tur att jag varken har barn, pojkvän eller egen familj…..😂 haha

Mitt liv går verkligen på högvarv! Är nu påväg till magdansen efter att ha tagit hand om stallet och promenerat med min andra halva på fyra ben och bästis i telefonen…. Tänker på gårdagen, vilken kick jag fick av träningen!! Lovar att skriva mer om det och tankar kring framtiden sen….. Det var värt bara två timmars sömn, min motivation för beridet bågskytte är äntligen tillbaka! Emil var jäkligt grym på att lära ut också så honom kommer jag klart fortsätta och träna för…

image

image

image

Seså, nu ska jag ladda om för och dansa….