Min kropp skriker efter sömn, mitt huvud säger nej, nu ska vi ut på äventyr! Det är fortfarande kaos på mitt jobb och det kan ta ett tag innan saker ordnar upp sig. Det som hamnar lite undanskymd under denna period är ju allt det där jag brinner för. Kommer inte riktigt någon vart med varken mg själv, hästen eller träningen. Två dagar är jag igång, sen jobbas det för mycket igen. Men det ska lösa sig, jag vet det och när jag tagit mig igenom den här stormen så ska jag aldrig ge mig in i den igen, den saken är säker…. Måste bara kriga mig igenom lite saker först innan jag kan ta tag i kroppen som strejkar….

Oavsett hur galet det är just nu så tänker jag inte backa undan allt det där jag vill göra… så om några timmar rullar ju jag och hästen iväg för bågskytte träning! En timmes privatlektion…. Haha hur fasen ska jag ta mig igenom det här nu??? Får säga att jag aldrig har skjutit tidigare eller något… kommer ju att se DUBBELT när målen dyker upp

…. sen imorgon ska jag dansa igen och försöka lära in de sista stegen i koreografin… Dessa kontraster. Synd att jag inte köpt facklor ännu för och kunna eldträna på tisdag…. ;)
image