Att strukturera upp dagen…. Nu inom tio minuter åker jag till stallet, klockan är 05.02…. Så jag ska släppa ut ponnisar, mocka och ha mig… kan vara klar till 07.45…. Då måste jag prioritera Iors träning eftersom jag vill iväg hemmen helst 08.30… Känner jag mig själv bra dock och känner mig riktigt fit for fight så tar jag nog och tränar Hugge en del också…. Men hur jag än gör, så får det bli markarbete idag!

Kommer jag hem till 09.00..  eller 09.30..  så ska hundarna ut… kanske att jag äter frukost om jag orkar… annars går jag och lägger mig vid 10.00 ….10.30…. sover fem timmar, går upp vid 15.30… duscha… äta något… ta bussen till slussen och och sen tåget vidare mot dansen… dansa… åka hem… åka till jobbet….

Inte glömma och ta med mig mat till jobbet….. igår åt jag frukost vid 09… och sen middag vid 20.30 …. Blir fan lätt så för mig….

SÅ. Nu har jag strukturerat upp min dag. Glömde klämma in en mini dejt med min favorit turk precis innan dansen också! ^^

Hoppas ni får en grym dag.♡

image