Oj vilken dag! En typisk sådan där glömma bort tiden dag. Var på en liten intervju bland annat (som har med hästar och göra), något som gav mig lite insikter om livet (och ridsporten). Jag kommer att dela med mig om tankar kring det sen när jag kan skriva om det… Efter det vart jag i stallet, red både Hugge och Ior… Tog hand om sysslorna, muppade mig med Evelyn (hästägaare) och fick riktigt fina livsråd av henne. Så underbart och stå i samma stall som den underbara människan! När hon och min syster umgås är det som om kolla på en bättre version av Berg & Meltzer… Helt sjuka är dem ihop. Ja nu fick ni veta det också. Kom hem vid 20.00 (!!!) efter att jag hade vart ute på en kvick PW tillsammans med Dino Pino rally shettisen… Längtar till varmare kvällar då jag tar med mig jogging skorna till stallet. För jäklar vilken power han har.. Kommer själv bli snabbare än snabbast efter att sommaren tagit slut om jag fortsätter och träna ihop med den hästen… ;)

Spontant anmälde jag mig till en bågskytte träning som går av nu i helgen….

På söndag eftermiddag/kväll ska jag och Ior testa och träna för Emil Eriksson! Ska bli sjukt kul och intressant. Han är ju helt galet duktig… Tävlar och ja, världsmästare. Har själv inga ambitioner på att tävla i beridet bågskytte, men det vore väldigt roligt och bli mycket bättre och att faktiskt ha något att jobba mot…. Så vi får se hur inspirerad jag blir efter helgen… Känns skitkul och damma av bågen lite och att även prioritera den träningen! :D

IMG_6283