8 mars, 2016 by

One day off

1 comment

Categories: Frejas vardag, Hästarnas dagbok.

Idag (eller ja inatt) är jag ledig och spenderade dagen mest i stallet… Red ut en sväng med min fina vän Varga, vilket var supermysigtoch VÄL behövligt. Inom en snar framtid kan mycket ändras i mitt liv som har sina för och nackdelar… Det visar sig kanske redan i veckan.. Vi får se. Då är det iaf skönt att ha någon vid sin sida som stöttar en, fan ångest deluxe…

Fina hästarna från idag.♡

image

One Response to One day off

  1. Varga

    Det var nog bland det bästa jag gjort på flera veckor, minst! <3 Och glöm inte att förändring är skitläskigt – om det inte är det så är det inte värt "priset" i slutet.

    Mina ben och rumpan är superarga på mig dock, haha xD Åh, släng gärna in en länk till min blogg är du gullig, så har folk lättare att hitta runt ;) <3 Jag får skriva om det här imorgon, blev så mycket när jag kom hem ^^;

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>