6 mars, 2016 by

Suget efter att fotografera….

1 comment

Categories: Bilder & Fotografier, Jag som Fotograf

Det känns nästan lite skamligt. Jag kollar på mina album på datorn och ser… två fotograferingar sen förra året, tre el fyra från året innan. Samtidigt som jag vet att jag har massor av bilder jag inte ens har kollat igenom. Många som säkert är helt magiska! Både på barnen som badar med surfbrädor midsommar 2013 och fina ekipage från en Honza träning år 2014…

Jag tjatar här hela tiden på att jag ska köpa min nya kamera… Jag har en budget… Det är på gång… Men till dess kanske det är dags och börja gå igenom gammalt som förtjänar att publiceras! Vi satsar på det till och börja med, tycker jag. Min dator här i knäet är en kämpe, jag måste börja rensa lite också…. Dags och ta hand om teknikprylarna lite. Dags och göra rubriken ”Fotografering” lite värdig igen.

IMG_0718IMG_0587IMG_5577

One Response to Suget efter att fotografera….

  1. Varga

    Åh men vi måste boka något! Om du vill och orkar kan vi ju faktiskt planera nåt till nästa vecka? <3

    Älskar bilderna, och det är ju jättemycket känslan och fotografen som gör bilderna egentligen, även om man som fotograf gärna vill ha den där perfekta utrustningen också… Siluettbilden i mitten är min favorit <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>