Då kommer jag till snacket om framtiden igen och det framtida yrket…. Det var ett tag jag kände att JA JAG VET, jag ska bli frisör vid sidan om alla mina intressen och hobbyn, och jag ska bli bra. Igår var jag och klippte mig, samt färgade hos en tjej som var… Hur ska man säga det, riktigt jäkla grym. Hon hade gått den utbildningen jag hade såfall tänkt mig och hon jobbade på en riktig kändis-salong, dit hela dramaten tar sig. När jag var hos henne så frågade jag lite om utbildningen, eller intagningen samt kände in miljön hon jobbade i. När jag gick hem därifrån så visste jag någonstans att nej, jag vill inte bli frisör. För jag skulle inte nöja mig med att bli bra, jag skulle vilja bli lika bra som hon och hennes omgivning, jag skulle vilja bli bättre… Och den tiden och de pengarna, de vill jag inte lägga på frisör-yrket, då skulle jag hellre vilja fajta mig in i… foto-yrket. Jag satt och inspirerades, drömde mig bort till fotoutbildningen på Gotland (folkhögskola bara) medan jag satt där och väntade på att färgen skulle sätta sig i håret…. Att jobba som fotograf är tufft och konkurrensen är hård, men där vet jag att jag har talangen, jag är bra och jag kan verkligen bli något.

Jobba 50 % med hästarna och 50% som fotograf? Kanske…  

Jag ska fösrt jobba minst ett år.
På ett år kan mycket hända.
Söka till farmen ska jag också göra haha….

wpid-2015-06-10-16.34.08.jpg.jpeg

IMG_9878 IMG_3949