28 februari, 2016 by

Söndags morgon

1 comment

Categories: Bilder & Fotografier, Frejas vardag, Hästarnas dagbok.

Godmorgon darlings… Jag sitter här på jobbet och ska snart sätta igång rutinerna. Drömmer mig bort lite till nästa vecka, tisdag, då jag kan återgå till en normal dygnsrytm igen. Det är mycket stall som står på schemat och det kommer att bli sååå skönt att hänga där utan tidspress… Men det är som sagt kaos här på jobbet så vi får se hur mycket jag lyckas ”släppa” och inte hoppa in på pass utan dåligt samvete… det visar sig… Om inte, så händer det ganska så mycket roligt under veckan! Äntligen feelings typ…

Om ca två timmar slutar jag och då åker jag med min syster till stallet, vi ska bygga sjukhage och fundera ut lite hur vi ska göra Dinos boxvila så bra som möjligt för honom..  Skrutten… Fång är och kan vara ett h e l v e t e. Men blir det värre så tar vi det då, just nu så går det bara och se en väg och det är den mot det bättre. Han ska få flera fina år tillsammans med oss, så länge han slipper smärtan.♡

image

image

image

image

image

image

image

One Response to Söndags morgon

  1. Varga

    Det är helt galet att du orkar! Jag känner idag att jag inte är i närheten av utvilad och ska jobba imorgon också… Men vi får stå ut ett kort tag till så hoppas vi att det löser sig sen ^^

    Aw, lycka till i stallet! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>