Då kör vi!

…fyra jobbnätter är avklarade och snart går jag in på min femte natt. Kroppen är helt slut, och nu kommer jag iväg till stallet på tok för sent egentligen bara för att jag inte riktigt orkat vakna än… Ior red jag en sväng igår, supermysigt och mer hann jag inte utöver allt arbete. Idag får han vara, om inte jag råkar vara turbosnabb i stallet då! Men ni vet, livspusslet… Måste hinna handla lite mat också… ;) För övrigt så har jag skämt ut mig REJÄLT idag på ett av mina sociala medier hahaha, skjut mig typ. Busted deluxe… Den känslan?? SUGER. Hahaha…. Tänker inte dela med mig… Hoppas ni har haft en toppen dag! Nu ska jag till hästarna och sen till mitt andra hem a la jobbet, kanske skriver något fint under nattens tysta timmar igen….

Puss o Kram o finaa mami, I love you.
Just so you know. ♥

IMG_0441