Min lediga helg är över och nu börjar den intensiva veckan som egentligen inte tar slut förrän på torsdag nästa vecka. Jag laddar just nu om, andas in genom näsan och fångar luften långt ner i magen, håller kvar det där några sekunder innan jag andas ut igen. När stressen släpper så smyger febern fram, men jag ska nog klara mig ett tag nu och kanske helt om jag verkligen tillåter mig att andas emellan allting.

Igår skulle jag ha storstädat mitt fina rum, tvättat en massa kläder och läst ur min nya bok. Men syrran drog istället ut mig till stallet under solens timmar på en mysritt och hennes dotter ville absolut kolla på Frost filmen under kvällen och så plötsligt vart det dags för hästarna och komma in. Tja, blir inte alltid som man tänkt sig, men galet mysigt var det med lite kvalité tid med båda mina favorittjejer.♡ Och det kändes fantastiskt att få sitta på en utvilad och lycklig Ior igen!! Nu sätter vi äntligen igång efter Vecko-vilan :D Dock blir det inte så mycket teknik, dressyr, formgivning och tricks, utan mest lufsa runt i skogen, hämta andan och kanske lite busa! Det är planen, men man vet aldrig, suget efter dressyr kanske kommer mitt i veckan ändå ;)

Nu ska jag till hästarna, promenera med min fyrbente, sedan hem och vila lite innan dansen och mitt jobbmaraton. Hejja mig! & hejja er! Hoppas ni får en fantastisk vecka.♡

image

Älskade Dino i stallet häromdagen. Han har lyxen och får alltid gå ut/in själv från hagen och under kvällen när man pysslar i stallet så brukar han få vandra runt lös, han och den andra Shettisen i stallet då. Så jäkla söt o go! Igår kväll tog vi en promenad under fullmånen och stjärnorna och avslutade med att busa runt på ängen lite hihi…. lätt att vi ska ut och jogga i sommar, ponny busen! Het som bara den o världens snällaste häst för övrigt.☆