Väntar på bussen vid slussen, lyssnar på musik och rörde mig lite till den hela vägen hit. Många kan tycka att jag är blyg, men när det gäller och leva ut känslorna skäms jag inte det minsta… Dansade första dagen på terminen idag,  missade starten förra veckan då jag var iväg och tränade med Ior. Men det gör inget, blir så ibland när man ska kombinera två intressen ni vet…♡

Den här terminen har jag valt och dansa i två nybörjar grupper med två olika koreografier och olika lärare… två dagar i veckan blir det då…. Känns grymt roligt! När grunden börjar bli tråkigt så ska man gå vidare i nivåerna… Så nästa termin ska jag våga mig på det, och byta nivå :D jag är så himla noga med grunder haha.. precis som med hästarna…. tålmodig och ambitiös. Bra egenskap antar jag. Anyhow så var det en lugn låt till den här koreografin vi ska få lära oss nu, jag älskar det!! Det blir så snyggt när man rör sig vackert långsamt hihi… Synd att jag inte är tillräckligt modig för att lägga upp filmer på när jag dansar själv. .. än… ni får nöja er med hästarna så länge ;)
image
image