Hejsan! Nu kommer ett allmänt vardags snackis inlägg! :D

Allt bra med er? Med mig är det toppen, jag känner mig pepp och lite febrig, men ändå rätt så pigg. Sitter nu på morgonen med la familia som jag bor med, fick en försenad choklad ask med kärlek♥ och vi pratar tatueringar… När jag har råd så kommer jag seriöst fundera på vad jag ska ha på min kropp… Jag älskar orientalisk stil, dödskallar, elefanter, meningsfulla och SNYGGA tatueringar. Fantasy också… Men att alla tatueringar ska fungera ihop, det är viktigt. Jag tror att Bonito ska med någonstans och då även Jacquard men då måste Ior också med en dag… och ALLA hästar genom tiderna misstänker jag, vilket kan bli en del haha.. Så tja, vi får se.. ;)

Förra veckan gav mig precis vad jag behövde, en riktig plan för Ior!

Men nu även Hugo. Jag fick med mig så ofantligt mycket hem av Christofer så intresset för akademisk ridkonst ökade markant. Det vart en enorm skillnad på mig och Ior från måndagen till fredagen. Även för Rebecca då också, men frihetsdressyren har jag alltid satsat på lite mer på än den klassiska dressyren innan. Nu känner jag mig lika pepp på akademisk som frihet, SÅ ROLIGT! Jag kommer och skriva ett eget inlägg om just den veckan snart, under veckan när den tiden i livet kommer. Lite för att sammanfatta för mig själv, sen så älskar jag att läsa tillbaka…. Då kommer jag att dela med mig mer i detalj vad vi jobbade på! Bra va??

Igår var det tornerträning, Hugo fick följa med!

Åh det ska jag skriva om mer sen, och även visa lite söta bilder. Krävs en hel del mer dressyr på honom men han har huvudet på rätt plats vad gällande tornerspel och beridet bågskytte, vilket är det viktigaste att börja med. Otroligt söt är han och kommer garanterat bli barnens favorit på framtida event! Jag är så glad att jag får låna syrrans hästar, de är helt underbara och jag har sagt det förr. Säljer hon Hugo så köper jag honom. Bara för att han är så söt och har huvudet på rätta stället.

Planering, planering, planering!

Det är A och O…. Under det här året så kommer jag tillsammans med Ior åka på ännu två träningsveckor hos Horse Vision och så även fyra dagars träning för honza… Vi kommer att delta på medeltida event och vara med på små-kurser sen så händer det alltid något extra och oväntat varje år… och så planerar vi redan våra träningsveckor inför 2017… Helt galet, men galet roligt. Det är det här jag lever för, jobbar för och kommer med tiden även att tjäna tillbaka på. Jag har nämligen bestämt mig för att med tiden starta eget företag… Nu känner jag mig såpass säker på mig själv att det börjar bli dags och skaffa erfarenhet och lära ut till andra. Mer om det kommer, garanterat. Men ni ska förstå att det kommer innebära sjukt mycket jobb från min sida….. Så jag tänker inte kasta mig in i det, utan ta det systematiskt… TUR att jag har en mamma som är expert på företags ekonomi… Annars vet ja fasen hur jag skulle gå till väga…

Filmer, bilder, inspiration….

Förra veckan när jag tränade med Ior så träffade jag en asball tjej, Johanna heter hon och är hovslagare, har startat eget och har en grym känsla för hästarna! Sen så hjälpte hon mig lite med trickträningen under veckan och så kollade vi maaaasssor på hästiga filmer på tuben, samt mycket av hennes filmer. Jag blev grymt inspirerad av hennes driv och vi pratade mycket om det tabu lagda ämnet pengar. Så nu känner jag mig riktigt pepp på det här med hästeriet, glad över det jag faktiskt spenderar på dem och mig själv. Ska även fixa massor med filmer, filma MASSOR, så att man lyckas fånga det knaisga, det roliga och det magiska flera gånger!! Klicka HÄR så kommer ni till Joahnnas facebook sida.

Youtube…

Så fort jag fått hjälp med att få ordning på bloggen lite så kommer jag även kunna lägga in filmer här, vilket jag inte kunnat nu. Men klicka på bilden nedan så kommer ni till en kort film jag la upp häromdagen från förra veckan på mig och Ior, en kväll i ridhuset då vi släppte kraven lite och bara hade det lite mysigt…

Screen Shot 2016-02-15 at 10.54.10 AM

 

 

Såå… nu ska jag lämna datorn (wiie, den funderar igen!!) för flera timmar.

Mot stallet. Mocka boxar och eventuellt träna Hugo och Dino… Ior ska som sagt vila en vecka, men jag hjälper syrran med hennes sötnosar. Dels för att de ingår lite i familjen, dels för att hon inte riktigt har tid samt har ont i kroppen och dels för att jag ska utveckla mig själv lite mera samt att jag är lite mer satsande än vad syrran är. Hon har hästarna mest bara för hobby, jag är istället helt insnöad i utveckligen, dressyren, frihetsdressyren…  Ni hajar. Jag utbildar dem gärna i mån om tid… :D

Vi hörs hörrni. Mycket snart igen.
Tusen TACK för att ni klickar in er här till mig och vill läsa mina texter. Puss och kram på er alla. Skickar en massa kärlek och hoppas ni är lika pepp på livet som jag är just nu! 

IMG_3344