Såååå underbar vecka!! Nu är vi påväg hem igen från Hällekis och Horse Vision… Efter tio lektioner… Vi har fått ut något av varje lektion och har nu en ny plan både för dressyren, markarbetet och ridningen i frihetsdressyren. Äntligen!! Jag har en hel vecka att ta igen här på bloggen och hästen min ska få vila minst en hel vecka och skritta/promenera ut i skogarna veckan därefter. Sedan kör vi igång igen. Jag ska skriva ner en planering månad för månad samt en plan för hur jag ska behålla självförtroendet och inte trycka ne mig själv vad gällande ridning och hantering av min häst. Jag ska fokusera mycket på den typen av boost och jag ska dela med mig av det till er. Kanske ska skippa livs coachen och på riktigt ta kontakt med en mental tränare? Haha eller kanske är det de jag ska utbilda mig till??? Har ju tidigare funderat på det ;) och då rikta in mig på ridsport… hm…

Hur som helst så jämför jag mig med en tävlingsryttare, jag vill satsa och då innebär alla bitarna… hästen och vår träning för all del… Men också mitt mentala… så viktigt!

For övrigt så har vi haft väldigt roligt, jag har träffat nya fina vänner och vi har skrattat tills tårarna runnit. Tusen tack tjejer♡ Det ska bli skönt och få komma hem nu när man är så boostad men jag längtar redan tillbaka…

Vi hörs, väldigt snart igen!
Önskar er en GRYM helg så länge :D

image

image

image