Godmorgon på er! Visst längtar man till sommaren nu??🍃💚🍃

image

Allt rullar på. Pratade nyss med syrrans sambo lite kort om ett nytt projekt han vill ha hjälp med, ett filmprojekt som vi kan jobba på. Känns sjukt kul att han frågade mig faktiskt! Just också för att han är så grym på mycket och har verkligen ögat för det estetiska. Jag älskar projekt i alla dess former, även om det senaste åren mest vart tusen idéer och lite som gått igenom. Så försöker jag peppa mig att ta tag mycket det här året. Spännande! Ni får fortsätta klicka in er här o se om jag lyckas…. ;)

Skulle egentligen ha klättrat nu morgonen och haft ett annat projekt/business möte över en fika. Men har gått runt med världens huvudvärk sen stallet igår till nu på morgonen faktiskt, så vi skjuter på det tills efter min tränings vecka…. Vi ska bland annat prata om min blogg, om att bygga upp en ny hemsida, lite vägledning angående att jag ska ta an i mitt frilansande snart, trots redan heltidsarbete och hästarna på sidan. Jag vill åka runt och fotografera samt hålla lektioner i frihetsdressyr, båda på efterfrågan och jag känner mig riktigt pepp på det! Kommer att få ett nytt schema för jobbet snart och om den går igenom så kommer alla mina torsdagar vara lediga samt varannan helg. Vi får se hur jag tar an den tiden utan att det ska gå ut över min hälsa. Men det ska nog gå bra, jag känner mig riktigt driven och jag har lärt mig mina gränser.

Inför imorgon…
Jag och Ior åker till Hällekis imorgon, äntligen! Så idag ska jag tvätta klart det sista, packa, städa lite och förbereda i lugn och ro. Förbereda transporten och vår resa på ca 5-7 timmar. Jag känner mig alldeles lycklig när jag tänker på det, att äntligen få gå in i en liten häst bubbla igen där det enda som görs om dagarna handlar om hästar hästar hästar. Jisses vilken stolt nörd jag är. Men också stolt över att man är såpass tuff av sig som klarar detta, hanteringen av mer och mindre svåra individer. Tänkte på det när jag red ut på Ior igår då han blåste upp sig, fnös som en drake och satte i flykt – häst – adrenalinet genom kroppen. Jag nyttjade energin, samlade honom och travade = ett grymt sätt att få honom och slappna av tillslut, att sätta honom i arbete och rörelse. Och kom på det, man måste verkligen känna honom för att våga det och man måste verkligen vara tuff inombords, eftersom det kan hända något där jag inte kan garantera att jag sitter kvar. Ett stort djur med egna sinnen, ett djur som tänker flykt med lilla mig på ryggen. Nu förespråkar jag att man ska sträva efter att ha lugna hästar och aldrig ta upp den här typen av adrenalin/stress/energin (som Ior hade) själv på dem, men erkänner att lite tufft är det. Att klara av detta och att fortfarande tycka det är roligt.

Jag menar, skulle jag inte gilla någon kaxig människa så är det bara sätta upp denne på Ior och säga ”varsogod, rid ut en sväng….” ;) skulle dock ALDRIG utsätta min häst för det haha. Därav har jag heller inte några medryttare på honom. Tvivlar inte på att andra skulle klara av honom, men vägen dit, att hitta just den ryttaren till den hästen är för jobbig och riskabel. Det går inte på honom och jag vågar säga att han är riktigt svår. Det kan alla i hans väg intyga om.

Jag tänkte dela med mig av tankar inför nästa vecka för er lite senare. Vad vi ska fokusera på och så… Men nu ska jag gå vidare till min to-do-list oh önskar er en TOPPEN lördag! Puss o kram alla fina som fortfarande läser mitt babbel.♡

image