2 februari, 2016 by

Jag skulle kunna bo där

2 comments

Categories: Bilder & Fotografier, Frejas vardag, Hästarnas dagbok.

Iår kommer jag att besöka Hällekis i Götene under minst tre tillfällen, troligen fyra. Förra året var jag ner ca fyra vändor och nästa år, om allt går som planerat åker jag ner minst vid tre tillfällen, eventuellt fyra eller till och med fem. Varför jag åker så ofta, och varje gång med häst, är för att mina favorit tränare befinner sig där. Jag kommer, så länge jag bor i Sverige och så länge jag håller på med hästar, fortsätta att träna för dem det livet ut.

Men jag skulle kunna tänka mig att flytta dit också. På grund av naturen… så otroligt vackert är det där nere, sen så ÄLSKAR jag dialekten på folket. Verkligen är heelt kär i den, såpass att man utan minsta nekelse går runt och snackar som ens tränare första veckan hemma efter besöken ;) tills stockholmskan tar över igen….

Tyvärr så hinner jag sällan med och utforska naturen och områden… tiden går åt stallet, hästen och träning så man varken orkar eller hinner med och utforska något. Dock har jag ibland unnat mig och Ior ett par uteritter vid ett fåtal gånger…. Och då vill man typ direkt checka in någonstans ”tills vidare” utan slutdatum…. Kanske är det så jag ska göra? Livet innan jag flyttar till andra sidan jorden. Efter att jag är ”klar” i Stockholm. Värt o fundera på… :D

Det här är en bild på mig från då jag kursade under maj, 2014. Det första steget i frihetsdressyr intensiven. Då unnade jag och andra deltagare en vända runt sjön och hade picknick… (som jag för övrigt är riktigt goda vänner med fortfarande idag♡♡). Sååå mysigt var det….

image

Nu ser ju bilden ut som om det skulle kunna vara vart som i Sverige.. Men ändå… Av en slump hittade jag nämligen bilden nu, och jag insåg ännu en gång allt detta jag skrev om ovan… Jag skulle kunna bo där.♡

Det enda som skulle fattas är Tornerlagets hemma plan, min familj och dansen då.

2 Responses to Jag skulle kunna bo där

  1. Jasmine

    Åh jag vill också träna där, verkar så himla mysigt och toppen! Haft det som dröm länge, men man måste ju ha en häst också haha…

    • Trulsdotter Post author

      Det är verkligen det bästa jag gjort! Att träna för dem…. så den dagen du har en tycker jag absolut att du ska testa… Dock så måste man boka minst ett år i förtid så det gäller att ha planering!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>