Godkväll/godnatt mina sköna. Själv ska jag hålla mig vaken på jobbet och samtidigt fundera över livet… Kanske kommer på något riktigt poetiskt att skriva ner här. Who knows.

Ior min Ior, min fina fina häst. Jag ska när min dator fungerar dela med mig mer av ”oss”. Våra svårigheter också, då allt inte är en dans på rosor alla gånger, samtidigt som jag känner att han är min lilla drömhäst. Idag var han väldigt duktig och tålmodig.♡ En viktig egenskap det med känner jag, speciellt när man är och ska bli en liten show häst, att ha tålamod och hålla humöret uppe under pressade situationer.

Vad som verkligen får mitt hjärta (alltså Ior) på bra humör är och få hoppa! Vi tävlade förr och hopptränade flitigt bara för att han älskade det. Nu har jag ”hittat” en tjej jag vill testa och träna lite för på hemmaplan… bara på skoj sådär…. Hon är medis på syrrans shettis med sina barn… ;) har själv tävlat på elit nivå. .. Jobbat för John W… Tävlat fälttävlan… Ödmjuk… Förstå varför det slog mig att hon kanske kan hjälpa oss lite… :D

Såå…. Nästa steg. Skaffa hindermaterial till sommaren… Några som har lite till salu???

image

image