Har sovit ikapp tre nätter nu, eller lite iaf. Har fått tillbaka mina sömn problem jag hade innan jag började med nätter. Blev så lycklig när jag till en början ”slocknade” efter mina nätter av trötthet. Men nu när jag vant mig så ligger jag med hundraelvatusen tankar igen….. Självklart får jag sömn, utan att jag tänker på det. Men den är aldrig speciellt skön.

Så, en sen kväll i stallet nu. Jag ska rida igenom min galning först och sedan natta hela stallet. Får se om jag hinner handla efter det, innan butikerna stänger 22.00, men tveksamt alltså.  Är jag inte I stallet förrän vid 19, så brukar jag rulla hemåt runt 22… ;) Imorgon blir det tidigt. Min mor kommer att möta upp mig vid 08 i stallet och jag ska försöka fixa sysslorna innan det. Komma ihåg att ta med en laddad kamera och bågarna :D !

Btw. Apropå min trygghet känsla på min saknade prins.♡

image

image

Gammalt inlägg från bloggen. Bästa Jacquard, jag längtar efter dig var eviga dag. Dina pigga ögon och spetsade öron. Din otroliga glädje av kraft foder och din trygga rygg. Du var så jävla bäst och hade jag gjort något annorlunda hade jag inte varit borta från dig tre veckor i sträck strax innan du försvann från mitt liv föralltid. Fan vad ont det gör när jag tänker på dig och din närhet, du äger mitt hjärta, du var min hjälte….