Kanske lite off – topic, men jäklar vad jag känner mig pepp på livet just nu. Jag säger det säkert flera gånger om, att det känns som om jag börjar få ordning på livet nu. Kanske det är så, att man behöver få ”ordning på allt” i omgångar. För hela tiden får vi ju våra mot och medgångar, med toppar och dalar. Bara på väldigt olika nivåer och styrkor som det ibland dippar.

    Jag har börjat vänja mig med nattjobbet, blir inte lika trött längre. Lärt mig mina gränser och att jag klarar av mer än vad jag tror.
  Jag undviker onödigt socker, börjat få ordning på kosten. Ser till att jag äter på riktigt och rätt för rätta stunder. Som pasta innan stallet eftersom jag lätt fastnar där fem timmar. Mitt liv fungerar inte på en kost där man måste äta var tredje timme, även om det kanske skulle vara det ”bästa”. Det gäller att hitta den balansen som fungerar för en själv, jag tror jag har börjat hitta det.
    Träningen. Är verkligen i startskottet och det känns så himla bra. All kärlek till att träna. Att få svettas, ge allt, känna smärta i musklerna som man vet ger resultat. Resultat i att orka med livet mer.
    Sociala medier. Tog bort min Facebook för ett tag sedan, kan det varit mer än två månader sen snart nu? Kommer inte ihåg. Jag kommer och ta tillbaka den en dag hur som, saknar faktiskt det lite även om jag tog bort det för att jag är så otroligt trött på vår generation med mobiler, chatt, nätet osv. Att folk inte riktigt kunde skilja på mig och den bilden jag speglade upp på profilen. Jag hadde väldigt mycket offentliga inlägg och skrev väldigt ofta ungefär som här, inlägg med en tanke bakom. Uppskattades av många, fått höra det såhär i efterhand. Att min profil är saknad, man blir lite varm i hjärtat av att få höra det faktiskt.♡. Samtidigt som det fanns dem som inte kunde skilja på den media sida av mig, och den sidan av mig som är ”in real life”. Jag har mycket och leva upp till om man säger så till första mötet efter en vänskaps förfrågan på fejjan…. Jag har redan svårt för och vara ”öppen” på nya möten. Anyhow, jag känner mig snart peppad på att öppna upp min profil igen och återfå lite kontakter man tappat. Trodde aldrig det skulle vara så mycket kontakt man tappar som det faktiskt varit, men det är min ålder under vår tid helt enkelt. Tror jag. Bara och acceptera.
  Självrespekt och lite omsorg. Jag vet att det inte finns någon annan än mig själv som kan ändra på min situation. Därför har jag börjat bli bättre på att ta hand om mig själv. Som att planera in läkartider, kolla upp alternativa lösningar på vissa problem jag har som med sömnen, ångest och så vidare. Tar mig själv på allvar för en gångs skull utan att klaga. Jag kan inte fixa allt på en gång, men jag måste börja någonstans. Känns känns känns som att backen upp blir lättare och lättare för varje steg. Ju mer medveten man blir över det som fått en att må dåligt, ju mer kan man acceptera och ju lättare är det att göra något åt det, ändra på det som går att ändra och att styra över tankarna. Återta lyckan när allt känns sådär trist igen. Det är jag bättre på nu.

Och snart mina vänner så är sommaren här igen, det går så fort. Solen kämpar sig för varje dag som går att lysa upp dagen lite lite längre… All kärlek till er så länge.♡.

image

Och glöm inte och dela min blogg vidare om ni tycker den är värd det.