30 december, 2015 by

Jag har ett mål…

2 comments

Categories: Från mina tankar & mitt ♥

…Det är att börja plugga om ett eller två år, om jag inte slår igenom på andra sätt då. Som det ser ut just nu så vill jag plugga till frisör. När jag såg på nyhetsmorgon så fastnade en grej på näthinnan, en frisör som sa att det är en myt att man får håret och växa om man klipper det ofta… Är det sant? Jag menar, om man klipper det ofta så tar man bort det mest slitna hela tiden, vilket hjälper håret att inte fokusera på att vårda det slitna. Eller är jag heeelt ute och cyklar..? Tydligen, enligt frissan i tv rutan så ska man toppa en gång var fjärde månad typ och det bara lite. Billigt försig om det är så. Men det är sådant som intresserar mig haha… JAG vill vara den som svarar på de frågorna… :D

10421343_10205650698445640_2776700764035062760_n

2 Responses to Jag har ett mål…

  1. Isabelle

    Det håret som har växt ut är redan dött, så det reparerar inte kroppen. Men att toppa håret lite ibland (vid behov) gör att det upplevs som att det växer fortare för att topparna inte skavs av. Topparna har alltså ingen kontakt med rötterna.
    Det som kan öka hastigheten på hårets växtfas är näring :)

    • Trulsdotter Post author

      Haha, åh tack för din kommentar!! Låter ganska så logiskt ändå. Jag ska kika lite på det där med näringen… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>