♥ GOD JUL ♥

Jag har skickat iväg några sms och hälsningar, fått en och annan hälsning, läst igenom min mail och fick en hälsning för ett par dagar sen som gjorde mig väldigt glad! Tänk att så få ord från en förebild kan få en att motiveras så mycket…… Precis som det jag gör kan uppskattas lika mycket av dem jag ser upp till. Alla är vi människor, kända som okända. Fortsätt sprid kärlek och glädje och visa uppskattning till varandra!

Snart ska jag bege mig till stallet och göra det fint för ponisarna. Mocka i vanlig ordning, bära vatten, väga hö, blanda krafft och pussa mule…. Få liten ”egen” tid med världens finaste varelser… I normala fall rider jag alltid en svängs i dagsljuset på julaftonsmorgon, men det är nya tider nu. Var tvungen och sova par timmar efter att ha dygnat igen. Hästarna får klara sig utan motion och så hoppas vi på SOOOOL imorgon så att det blir en riktig mysig uteritt på min galna dröm, med syrran och Hugge.

Hoppas ni har haft det mysig och gör det bästa av kvällen.
Puss o Kram på er♥

IMG_1235

 

Finaste Jacken. Jag hoppas du har det bra där du där, utan smärta och med oändligt av gräs. Att du hittat fina vänner och får göra precis vad du vill! Att du ser ner på mig och skyddar Ior med dina numera synliga vingar. Tack för alla år du bar mig genom elände och sorger, glädje och kärlek. Min uppväxt skulle aldrig vart detsamma utan dig vid min sida. Jag önskar att alla i livet får träffa en häst som dig, alla som behöver det som mest och att dem får lära sig precis lika mycket som du lärde mig. Du är och förblir helt fantastisk, saknad och älskad. Nyvretens Jacquard ♥

wpid-fb_img_1431198741447.jpg