Om några timmar kommer flera barn att vakna, eller att gå upp ur sängen för om jag gissar rätt ligger nog de flesta och vrider sig utan att kunna somna. Någon av hoppfullhet och förväntan, en annan av ensamhet och förtvivlan. Det vet vi alla, vad som är en lyckans dag för någon så är det en mardröm för en annan. Men inte bara på julen, utan alla dagar. Kan inte vi ha med oss den känslan och medvetenheten hela tiden istället för en dag på året? När vi köper presenter bara för att man ska det. När vi blir besvikna över att vi inte alltid får det vi önskar så har vi redan allt vad någon annan därute inte ens skulle våga drömma om att få. Jag älskar allt som sprider glädje, julen sprider både glädje och kärlek. Det tindrande i barnens ögon skulle jag aldrig vilja ta ifrån dem, Julen är som det har blivit enligt mig, barnens högtid. Det gynnar bara inte alla…..♡