Godmorgon på er! Nattugglor. Jisses, ”hög” statestik redan vid 02, 03, 04.00 inatt…. Eller hög och hög, allt är ju relativt. ;) Det är ju fjärde advent och jag kan inte sluta tänka på hur bra vi har det.. När reklam på tv handlar om julklappar och mobiltelefoner… När jag surfar på olika systemkameor jag planerar och köpa… Tänker mig om ett par månader har jag råd med det… Medan människor på andra delar av världen planerar hur de ska överleva dagen. Jag har så himla svårt att släppa de tankarna.

Men samtidigt, köper jag kameran så kommer jag att börja fotografera igen. Var och varannan dag. Det kommer och ge mig möjligheter till marknadsföring och samarbeten. Samarbeten som i framtiden kan leda till något riktigt bra, kanske att man kan tjäna lite extra, extra som då kan gå till välgörenhet. Hur fantastiskt vore inte det??

Just idag ska jag sova, precis i denna stund. Sedan har jag stalltjänst ikväll och så får vi se sen… Hoppas ni får en toppendag medan jag dejtar John B.♥ 

wpid-img_20150613_234149.jpg IMG_1351