Är det fler än jag som följde musikhjälpen in till det sista? Som såg på Svenska hjältar-galan med tårar i ögonen och skratt om vartannat? Av medlidande, sorg, hopp och kärlek. En tro om mänskligheten. Vi tänker mycket på orättvisor, krig och hur vidrig världen är just nu. Mitt i allt det ofattbara så glömmer vi bort att trots allt så har det aldrig varit så mycket fred på jorden som det är idag, och vad jag tror… Jag tror att det bara kan bli bättre, på alla fronter. Det är ingen självklarhet att vara en godhjärtad människa, även om man tycker att det är det så är det inte det. Så om vi alla börjar därifrån, att öppna ögonen och att agera ännu mer med hjärtat. Man behöver inte vara den som drar ihop något stort för och kunna göra skillnad, man gör stor skillnad genom att se på livet och sin omgivning med andra ögon. Genom att vara en vän till den som står utan, genom att göra saker för andra utan att förvänta sig något tillbaka, genom att låta dem gamla sitta ner på bussen och att hjälpa dem som du ser kan behöva det. Något många redan är duktiga på, men som man kan alltid bli bättre på. Att våga mer att agera mer, och det i kärlek här och nu och alltid!

Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu, om vad jag kan göra, vad jag ska bidra med och vad jag ska syssla med för att göra den här världen lite lite bättre. Jag vill så mycket men måste först börja någonstans och det jag gör just nu är och försöka och hitta en balans i allt. I min vardag och allt runt den. En tro på mig själv och en styrka i det. 2016 kan bli ett riktigt grymt år, om jag tar hand om mig själv och jag ska jobba på det. Jag ska ta hand om mig så bombens mycket nu så att jag kan börja jobba ännu mer för andra mot det bättre, på ett och annat sätt.

Tack alla som följer min väg och tack alla som sagt så fina ord om det jag hittills delat. Det inspirerar mig och nå mitt stora mål att en dag få möjligheten och nå ut till flera… Glöm nu inte och våga säga hej till den som står ensam, vi alla vet ju det, hur stor skillnad det lilla kan vara för någon annan…

wpid-img_20140906_130523.jpg