Under halva tiden på jobbet inatt har jag rabblat ut mig miljader saker jag vill göra, som jag vill lära mig. Där vissa saker kostar pengar och allt av det tar tid, tid och pengar som inte finns. Att jobba heltid och att utöver det helhjärtat satsa på hästarna gör att de få timmarna som blir över går åt att bara vara. Det sliter lite inom mitt kreativa hjärta att där är sanningen, du kan inte satsa till 100% på allt.

Vänner har för länge sedan tröttnat, killar ska jag inte ens tala om… haha.. Jag då? Jag blir helt matt på mig själv. Måste sluta bli så besviken på mig själv för att jag inte ens hinner med hälften av allt jag någonstans vill göra… Men vet ni, jag har kommit på värsta bra sysselsättningen för att minska den stressen och samtidigt få vara kreativ. Det kommer att bli och.. skissa under de döda timmarna på nattjobbet :D Jag gick ju estetiska linjen av en anledning, trots att jag inte alls skulle kalla mig duktig på att teckna så mår jag ju faktiskt bra av att få rita lite. Billigt är det också! Tills den dagen jag köper mig lite tyg och börjar sy. Hur som haver, vi får se om jag vågar visa upp något här i framtiden sen.

Åh.. apropå estet så ger det mig en massa minnen från gymnasietiden.. När vi ”bildare” väldigt ofta satt kvar en hel dag i skolan för att jobba på våra faaantastiskaaa bild-uppgifter… Ja, jag de gånger jag inte var tvungen och vara i stallet med mina två hästar då. Anyhow, I miss it. När man hade sina vänner på skolan varje dag. Fy för och inte ha några vänner i skolan, gymnasiet var min vändning. Annars har jag alltid varit den som också vart så gott som tomhänt på vänner under mina skolår… Vet precis hur det helvetet känns.♥

Världens bästa Jack och jag en sådan där stanna kvar dag :D

578591_4340492829391_40305414_n