Ett av årets bästa minnen

Under en hel vecka tränade vi efter Rebecca Dahlgrens koncept, ett upplägg hon som tränare satt upp för att man steg för steg ska utbilda sin häst för och kunna ridas säkert utan huvudlag. Jag och Ior klarade veckan precis efter ”skolboken” och var lagom till sista dagen, redo att plocka av huvudlaget… Ni ska veta att första dagen på den veckan gick jag med inställningen att vi kanske inte skulle hinna komma så långt, men att jag iaf skulle få ”verktygen” med mig hem för och kunna ta honom dit. Dagen innan den sista dagen var vi inte helt säkra på om det var läge att ta av huvudlaget, men efter en natts sömn så visade det sig, vi var redo!

… Och den känslan när vi tillslut plockade av tränset… På den hästen… Jag lovar att jag kände både spänning och en del adrenalin i kroppen… Men lyckan var total!! Det här var början på en helt ny resa och det kändes som om vi redan hade klarat av det stora målet… ♥

Bilderna från den dagen

Untitled-1 IMG_4610 IMG_4496

För att göra det klart varför det kändes så STORT för oss…
…Ior är en häst som vissa inte ens vågat sätta sig upp på och rida, det förklarar en del.