Jag har mängder med bilder, helt sjuka bilder. Galna, vackra, störda, söta och helt skeva som gömmer sig i arkivet, på hårddisken. Alla dessa dagar tillsammans med Siri, min älskade vän. Oj som vi skrattade när hon stod bakom och jag framför kameran. Har typ aldrig så ont i magen av glädje i den mäng av smärta jag får när jag är med henne. Tyvärr så är det flera år sedan vi sågs, tiden finns inte, för långt avstånd numera och lite att vi har glidit ifrån varandra också. Men det spelar ingen roll, det är en vän som jag oavsett väder och vind alltid kommer och älska. Finns inte heller någon annan som jag känner mig så avslappnad med när det kommer till fotograferingar…. Saknar det massor!! Ska försöka återuppleva lite.. :D

Här är lite från 2010 ♥

c3a4lsk2.jpg21 april 2010 00721 april 2010 045
Knäpp