”Gooodmoorgon!”
Känns som om det enda jag tänker på och skriva om just nu är mitt jobb. Men blir ju så när man jobbar 9 nätter av tio på raken, vilket som sen kommer och bli över 200 timmar den här månaden. Efter helgen får jag i alla fall sova då jag är ledig ett par nätter och dagar, SOM jag längtar!!

I helgen ska jag och Ior på Öppet hus i Almunge… Jag ska hålla en clinics I beridet bågskytte och kommer inte ha fått speciellt mycket sömn inför det. Ska försöka förbereda mig lite nu dessa nattpass, skriva ihop lite vad som kan bara bra och ha med/poängtera… Upplägget och så vidare… Kan ju vara bra och vara lite förberedd när man har det tidsbegränsat… ;) Förhoppningsvis kommer jag att få avnjuta en god middag kvällen innan då min älskade storebror fyller år..

Det är lite svårt och slappna av hemma också då det håller på och roddas runt med möbler mellan rum och ett helt flyttlass som försöker hitta sina ställen. Jag som byter rum också har verkligen noll koll på mina prylar, plus att jag är helt slut I huvudet av allt jobb. Kaos. Kaos månad helt klart! 😂

image

image