Hej bloggen ^^

Jag rekommenderar inte att jobba fem 12 tim-pass nätter på raken och att mitt i allt bara sova två timmar utspridd på dygnet. Jag sov tre-fyra timmar innan fredagens nattjobb på 15 tim, sen var jag vaken princip hela tiden fram till söndag morgon, där jag kom i säng runt 10.30…  När jag kom till jobbet senast nu (sön kväll) så hade jag jordens huvudvärk (konstigt?) och gjorde allt i min makt för att förhindra ett migränanfall.. Nej, det är inte hälsosamt och bara köra på. Blev bättre under kvällen men jag är så dum, för så fort jag känner mig bättre så kör jag bara på igen. Så nu sitter jag här, åter igen med huvudvärk. Tack och lov så kommer en kollega och byter av mig mycket tidigare än vanligt… Tack ♥ Så orkar jag jobba den sjätte natten sen utan att sjukskriva mig.

Det som tar mig tillbaka på jorden är min häst.

Jag jobbar för och ha råd och kunna ha honom kvar, samtidigt som jag jobbar så mycket att jag aldrig hinner träffa honom. På grund av praktiska skäl och jobb så har jag inte träffat honom sen i tisdags, vad är det för liv? Min syster har tagit hand om honom, tack ♥
För att orka med det som är meningen med livet för mig, så måste jag ta hand om mig själv bättre. Jag jobbar på det, skärt av mycket i mitt liv bara för att tänka mer på mig själv. Jag kan säga, men inte lova, bara sträva efter och inte gå in i en sådan här intensiv period igen. Jag ska lösa det praktiska så fort jag bara kan, inte jobba mer än heltid och sen så får det bara inte hända igen, att jag inte ska hinna/orka med min häst. För då kan jag lika gärna hoppa framför tåget direkt, låter lite brutalt kanske, men hästen är mitt liv. Och jag tror på det så mycket, att man måste hitta en riktig mening, något som får en att orka med livets berg och dal banan. Svår balans bara, när man behöver de där extra pengarna på kontot också…

Btw, gjorde en ny kategori nu när jag börjat skriva mer tråkiga ”vardags inlägg”, den heter för tillfället ”Frejas vardag”, tjoho ! 

cropped-citat.jpg